Nieuws

Componence Asset List

17 april 2023

HSS+uitsnede.png
Heb je psychische problemen (gehad) en wil je weer actief deelnemen aan activiteiten, maar je weet niet hoe? Woon je in Den Haag, dan neem je het beste contact op met een Werktafel van het Haags Steun Systeem.

De Werktafels bestaan uit mensen van vele Haagse organisaties binnen zorg- en welzijnsector. Een bundeling van kennis dus en een giga-netwerk. Zodra jouw vraag daar op tafel komt, volgt er een antwoord waar je mee vooruit kan. En mochten je het moeilijk vinden die volgende stap te zetten, dan krijgen je de hulp die nodig is. Zien hoe het werkt? Check onze animatie.

Vraag om een antwoord

Gaat het echt zo eenvoudig? Ja, dus. Hoe dan?
Stuur een mail naar de Werktafelcoördinator. Die bespreekt jouw verzoek aan de tafel, iedereen denkt mee en daarna mailen we je onze reactie.
Wil je zelf je vraag toelichten aan de Werktafel? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in het overzicht werktafels wanneer en waar er Werktafel-bijeenkomsten zijn.

De Werktafel van het Haags Steunsysteem is een netwerk van professionals, vrijwilligers en mensen met eigen ervaring in de psychiatrie. Ze komen maandelijks bij elkaar. De Werktafels zijn actief in Den Haag en randgemeenten.

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende Werktafels, data en contactgegevens.