Reakt paginakop algemeen

Reakt Poortugaal Albrandswaardsedijk (WAC)

Reakt Poortugaal Albrandswaardsedijk (WAC)

Een plek waar je in een vertrouwde omgeving werkt aan je herstel.

Ben je op zoek naar een dag invulling? Dan ben je bij het WAC aan het goede adres! Het WAC Poortugaal biedt veel verschillende activiteiten aan voor cliënten die kunnen helpen in hun herstel. Ons aanbod is breed en zeer divers.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Activiteiten (oa. schilderen, tekenen)
  • Arbeidsmatige dagbesteding (houtbewerking, fietsenatelier, lichte industrie)
  • Cursussen en workshops
  • Sportcentrum
  • Printshop
  • Boekenservice
  • Kooktherapie

content reakt poortugaal

Ga bij ons aan de slag

Wij bieden ook meerdere activiteiten aan met een arbeidsmatig karakter, zoals houtbewerking, lichte industrie of het fietsenatelier. Samen met de herstelcoach kijk je waar je kwaliteiten of interesses liggen, vervolgens maak je samen een plan om gekozen doelen te behalen.

Doe mee aan een activiteit of workshop

Er kan gekozen worden voor activiteiten zonder arbeidsmatig karakter, denk hierbij aan activiteitenbegeleiding of kooktherapie. De nadruk ligt hier meer op dagbesteding.  Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van cursussen en modules onder begeleiding van de afdeling educatie.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: