Reakt Zoetermeer Teldersrode paginakop

Reakt Zoetermeer Teldersrode (productie)

Reakt Zoetermeer Teldersrode (productie)

Een veilige en betrouwbare werksfeer.

Bij ons kun je werken aan je herstel bij de werkplaats van Zoetermeer. We werken veel samen met andere zorg aanbieders en alles zit onder hetzelfde dak. Hierdoor is de drempel een stuk lager en leer je sneller meer mensen kennen. Daarnaast is er een heel gemoedelijke sfeer en is er ruimte voor iedereen. Of je nu zeer zelfstandige en wil doorgroeien of juist op zoek bent naar rust en regelmaat, er is van alles mogelijk.

Bij ons kun je terecht voor

  • Werk en dagbesteding
  • Begeleiding naar een baan (IPS, job coaching)
  • Activiteiten zoals sport of creativiteit

Content zoetermeer locatie

Ga bij ons aan de slag

Werken aan je herstel bij de werkplaats van Zoetermeer. Als de stap naar regulier werk nog te groot is, kun je bij de fietsenwinkel van Reakt aan de slag.

Individuele begeleiding

Er zijn drie individueel begeleiders in Zoetermeer. Ons doel is om mensen weer zelfredzaam te maken en zo minmogelijk afhankelijk van de zorg te laten zijn. Hoe we dit doen ligt aan de wensen en mogelijkheden van de cliënt. We beredeneren en werken vooral vanuit de positieve gezondheid en werken met de IRB methodiek. De begeleiding kan op alle levensgebieden. We passen het tempo aan op de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Ook de plek waar we werken is wisselend. Afspraken zijn bij mensen thuis, op kantoor maar we kunnen bijvoorbeeld ook mee naar afspraken met specialisten of instanties. We werken graag samen met andere betrokkenen en kunnen zo bijvoorbeeld de theoretische therapie ondersteunen in de praktijk.  Naast de individuele trajecten ondersteunen wij ook onze collega’s van PsyQ. Wanneer cliënten nog zoekende zijn naar een passend zorg pakket, kunnen wij ondersteunen bij het zoeken en toeleiden naar passende zorg. 

Onze leuke en toegewijde collega van de banenconsulenten begeleid mensen richting de regulieren arbeidsmarkt. Dit kan in verschillende vormen. Via IPS, UWV trajecten maar ook in samenwerking met de gemeente Zoetermeer, dit heet de binnenbaan. 

Doe mee aan onze activiteiten

Sporten kan via Reakt Zoetermeer maar vindt wel plaatst in buurgemeentes zoals Voorburg en Gouda. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Aanmelden via inzet

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: