Reakt Zaandam kop

Reakt Zaandam Zijtocht

Reakt Zaandam Zijtocht

Hier kan ik verder werken aan mijn herstel, alleen de goede uren tellen.

Reakt Zaandam is een bruisende en drukbezochte locatie met een veelzijdig aanbod. Met onze inloopplus-functie begeleiden wij mensen binnen een jaar tijd naar hogere participatieniveaus, iedereen telt mee! Daarnaast begeleiden wij mensen door middel van uitgekiende maatwerktrajecten actief naar (on)betaald werk of andere plekken in de maatschappij.

Bij ons kun je terecht voor

  • Werk en dagbesteding
  • Begeleiding naar een baan (IPS, job coaching)
  • Activiteiten zoals sport of creativiteit
  • Inloop, waarbij je mensen leert kennen
  • Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën

zaandam content

Ga bij ons aan de slag

Productie: Om nieuwe competenties aan te leren bieden wij eenvoudig maar inspirerend productiewerk aan met activerende begeleiding.
Facilitair: Cliënten leren om klantgericht en flexibel te worden en initiatief te tonen als opstap naar een plek in de maatschappij. Wij hebben diverse leerprojecten. Horeca: Klantgericht werken, hygiëneregels (HACCP), initiatief tonen en oplossingsgericht werken. Met mogelijkheden tot een (on)betaalde baan buiten onze locaties.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Inloopplus: Cliënten kunnen altijd gebruik maken van de inloop (geen indicatie nodig). Dagopvang en hulp bij praktische problemen, diverse laagdrempelige activiteiten zoals: sjoelen, kaarten, tafeltennis en puzzelen.

Doe mee aan onze activiteiten

Creatief: Om een balans tussen inspanning en ontspanning te bieden, hebben wij ook diverse recreatieve activiteiten, waaronder textiele vaardigheden. Daarnaast ook creatief in opdracht, waar arbeidsmatig creatief gewerkt wordt aan producten zoals dekens en wanddecoratie. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.