Reakt Den Haag Pluk kop

Reakt Den Haag Loosduinse Hoofdstraat (Pluk!)

Reakt Den Haag Loosduinse Hoofdstraat (Pluk!)

In de buitenlucht aan de slag met veel ruimte en rust.

Een plek midden in het groen, ‘om de hoek’ van de stad. Je kunt op allerlei manieren aan de slag bij Pluk! Heerlijk in de buitenlucht met veel ruimte en rust. Van werken in het groen en het verzorgen van de dieren tot werken in de lunchroom of het winkeltje. Tegelijkertijd ben je ook sociaal bezig binnen het team of met de bezoekers van Pluk. Met de juiste indicatie ontvang je een onkostenvergoeding van maximaal €125 per maand.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Begeleiding naar een baan (IPS, job coaching)
  • Mindfulness en natuur educatie

Basiswebcontent locatie Pluk

Ga bij ons aan de slag

Bij Pluk! zijn er genoeg plekken waar je aan de slag kunt. Zo moeten de tuinen worden onderhouden, de dieren worden dagelijks verzorgd, de heemtuin krijgt aandacht, het winkeltje is op een aantal dagen bezet en de lunchroom is 5 dagen in de week open. Lijkt het je wat om hier aan de slag te gaan? We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe deelnemers met een zorg indicatie.
 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.