Reakt Rotterdam Soeda kop

Reakt Rotterdam Oudedijk (Vredehof)

Reakt Rotterdam Oudedijk (Vredehof)

Hier is er voor ieder wat wils om lekker aan de slag te gaan of om gewoon binnen te lopen en mensen te ontmoeten.

Bij ons kun je terecht voor een kopje koffie en een luisterend oor en er zijn verschillende activiteiten waaraan je mee kunt doen. Door hier bij aan te sluiten bouw je een sociaal netwerk op.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Inloop met een bakje koffie, een gezellig praatje en een warme maaltijd
  • Verschillende dagactiviteiten
  • Individuele begeleiding

Content vredehof

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen voor een praatje en een (gratis) kopje koffie of thee. Onze keuken bereidt elke dag een verse, gezonde en smakelijke maaltijd. Voor maar 3,50 euro kun je al aanschuiven en de dag, in gezelschap, afsluiten met lekker eten. Je kunt je van maandag tot en met vrijdag aanmelden om die dag mee te eten. De maaltijd wordt geserveerd om 16.45 uur. Heb je allergieen of bepaalde dieetvoorschriften? Geef dit dan door. Wij houden hier rekening mee. Voor de warme maaltijd heb je geen notificatie nodig, iedereen is bij ons welkom!

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Toegankelijkheid

Niet goed ter been? Geen zorgen! Door onze lift zijn wij voor iedereen bereikbaar. Bevalt het goed? Dan kun je je inschrijven en gebruik blijven maken van onze locatie en aanbod. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons gezellige dagcentrum!

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: