Reakt Den Helder kop

Reakt Den Helder Ravelijncenter

Reakt Den Helder Ravelijncenter

Hier kun je jezelf zijn en vind je weer structuur.

Momenteel hebben wij een groep van ongeveer 40 deelnemers. Iedereen is uniek en mag dit ook zijn. Onze groep bestaat uit allerlei uiteenlopende karakters waardoor een dag nooit saai is. Er wordt lief en leed gedeeld. We hebben een nette, gezellige locatie. Door de vele ramen is er veel licht. We zijn samen verantwoordelijk voor de locatie, waardoor het helemaal eigen is.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Diverse dagactiviteiten
  • Begeleiding bij financiën, wonen, werk en ontmoeten

Basiswebcontent locatie Ravelijncenter

Ga bij ons aan de slag

Op de dagbesteding zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag kunt gaan: Fiets- en houtwerkplaats, productie, creatief, keuken, buitenploeg. Samen met je vaste begeleider kijk je wat je leuk vindt en maak je duidelijke afspraken. We helpen je zo bij het vinden van een dagelijks ritme en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Doe mee aan onze activiteiten

Er zijn ook een aantal activiteiten buiten de arbeidsmatige dagbesteding om; zo kun je meedoen met de muziekles, de wandelgroep, roeien (Slag Om Herstel) en het ontspanningsuurtje.  

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen?

We bieden indien nodig ook individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: