Reakt Rotterdam atelier Anders Bekeken kop

Reakt Rotterdam Rietdijk

Reakt Rotterdam Rietdijk

Voor ieder wat wils in een prettige sfeer en vooral voor de creatievelingen onder ons.

Als de stap naar ‘gewoon’ werk nog te groot is kun je op onze locatie op de Rietdijk toch aan de slag. In een veilige omgeving, maar met veel voordelen van gewoon werk. Zo heb je een vast ritme, contact met collega’s, de voldoening van een geklaarde klus en een kleine vergoeding. We hebben ook een kunstatelier Anders Bekeken. Het atelier is klein en er heerst een rustige sfeer. Het maakt niet uit of je al langer met kunst bezig bent, of dat je net begonnen bent om dit te ontdekken bij jezelf. Je kunt in het atelier Anders Bekeken kennis en ervaring delen met anderen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Begeleiding naar werk
  • Verschillende dagactiviteiten
  • Individuele begeleiding

Content Rietdijk

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Je kunt hier verschillende soorten werk doen. Zo kun je werken in de wasserette, achter de receptie, in de keuken of op de productieafdeling. Ook is er schoonmaakwerk. Samen met je vaste begeleider kijk je wat je leuk vindt en maak je afspraken.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je kunt hier op dinsdagochtend en woensdag- en donderdagmiddag vrij werken met verschillende materialen, zoals potlood, krijt, verf en klei in ons kunstatelier Anders Bekeken.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.