Reakt Hoorn kop

Reakt Hoorn Kathodeweg

Reakt Hoorn Kathodeweg

Je hebt bij ons het gevoel van samen zijn. Iets wat niet in iedereens privé-omstandigheden vanzelfsprekend is. Verder bieden wij een luisterend oor en helpen wij met het aanbrengen en behouden van dagstructuur.

Naast ons aanbod van verschillende soorten activiteiten in de vorm van dagbesteding, doe je ook sociale contacten op en krijg je een dagstructuur.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop met een bakje koffie en een praatje
  • Diverse creatieve dagactiviteiten en spelletjes zoals Bingo
  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Individuele begeleiding
  • Een gratis warme maaltijd

Content Hoorn

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Bij Reakt Hoorn bieden wij de volgende vormen van dagbesteding aan: Productiewerk, houtwerkplaats, fietsenwerkplaats, maaltijden bereiden in de keuken, creatieve activiteiten. Hiernaast hebben wij ook nog buitenwerk in de vorm van papier prikken.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen voor een praatje en een (gratis) kopje koffie of thee. Daarnaast is het mogelijk om een spelletje te doen, de krant en/of een tijdschrift te lezen.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Doe bijvoorbeeld mee aan onze Bingo of wandel een keer gezellig mee.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: