Paginakop Reakt Pastoorkoopmanweg

Reakt Den Helder Pastoorkoopmanweg (Reakt aan Zee)

Reakt Den Helder Pastoorkoopmanweg (Reakt aan Zee)

Bij ons krijg je weer ritme in je dag, word je gehoord en gezien en voel je je welkom.

onze locatie is een mooie lichte plek waar genoeg te doen is, maar ook plek zat om even te ontspannen. Iedereen is welkom en we staan altijd voor je klaar.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Verschillende dagactiviteiten
  • Inlooplocatie met een bakje koffie of thee en een praatje
  • Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën

Content Reakt aan zee

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag.Bij ons op de locatie kunnende deelnemers licht productiewerk doen, zoals potcovers in elkaar zetten of plantenkaartjes op stokje prikken. We hebben ook een buitenploeg deze mensen gaan papier prikken en verkeersborden schoonmaken in de binnenstad. we hebben een creahoek waar we projecten opzetten en die dan gezamenlijk maken met deelnemers die dat willen. Er is een werkplaats waar fietsen gemaakt worden voor en door de deelnemers.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen voor koffie en thee, tv kijken, een spelletje spelen en poolen. Er is een wasmachine, droger en een douche. We serveren ook dagelijks tosti’s in de ochtend en een warme maaltijd voor de lunch. Daarnaast is het mogelijk om een spelletje te doen, de krant en/of een tijdschrift te lezen.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: