Reakt Den Haag 't Filiaal kop

Reakt Den Haag Elias Steinstraat ('t Filiaal)

Reakt Den Haag Elias Steinstraat ('t Filiaal)

Bij ’t Filiaal op het klinisch terrein op de Monsterseweg kun je je talenten benutten in een veilige omgeving.

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van werk en dagbesteding, maar ook individuele begeleiding die je op weg helpt in je dagelijks leven. Je kunt hier bijvoorbeeld aan het werk in de houtwerkplaats of in het groen. Er is regelmatig een computerinloop en er worden verschillende lessen verzorgd, in Engels en Nederlands. Ook kun je je creativiteit en sportiviteit de vrije loop laten in het atelier en de fitnessruimte. Bij het Filiaal zit de Reakt supermarkt, waar veel bewoners en medewerkers van het klinisch terrein regelmatig een boodschap doen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Heel veel verschillende dagactiviteiten
  • Individuele begeleiding

Content filiaal

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Bij 't Filiaal hebben we een breed aanbod aan arbeidsmatige dagbesteding. Je kunt hier bijvoorbeeld aan het werk in de houtwerkplaats of in het groen.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er is regelmatig een computerinloop en er worden verschillende lessen verzorgd, in Engels en Nederlands. Ook kun je je creativiteit en sportiviteit de vrije loop laten in het keramiek atelier en de fitnessruimte. Bij het Filiaal zit de Reakt supermarkt, waar veel bewoners en medewerkers van het klinisch terrein regelmatig een boodschap doen.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: