Paginakop reakt boszoom

Reakt Rotterdam WAC Boszoom

Reakt Rotterdam WAC Boszoom

Mooie, groene en open locatie met een uitgebreid aanbod aan werkprojecten.

Reakt Boszoom is een door groen omgeven, rustige afdeling nabij het Kralingse Bos. We bieden een uitgebreid aanbod aan werkprojecten waar je aan kunt deelnemen om je talenten te ontdekken en te werken aan je doelen. Dit kunnen werkzaamheden binnen zijn zoals productiewerk, werken in de keuken, naaiatelier of houtwerkplaats of buitenwerk zoals werken in de groenvoorziening, tuin en kas. In de pauzes bieden we regelmatig leuke sportactiviteiten aan. Verder is het een fijne plek om sociale contacten op te doen en waar je tussen de middag een lekkere, warme maaltijd kunt nuttigen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Diverse dagactiviteiten
  • Trainingen en curcussen
  • Iedere woensdag een barber aanwezig die voor een kleine prijs je haar knipt
  • Verse maaltijden voor € 1,50. Voor deelnemers die een hele dag bij ons activeren is dit kosteloos

Content Boszoom

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Bij WAC Boszoom hebben we een breed aanbod aan arbeidsmatige dagbesteding, zoals productiewerk, houtwerkplaats, de fietsenwerkplaats, naaiatelier, keuken & catering en (moes)tuin & kas. In onze keuken wordt iedere dag een verse maaltijd bereidt waar je als deelnemer gratis gebruik van kunt maken wanneer je de hele dag werkt. We bieden een veilige omgeving waarin je kunt werken aan je doelen en je altijd bij je mentor terecht kunt voor een praatje en/of je hulpvraag.  

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locatie kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de pauzes bieden we regelmatig leuke sportactiviteiten aan. Verder is het een fijne plek om sociale contacten op te doen.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: