Reakt Castricum Fietsenwerkplaats De Duinfietser kop

Reakt Castricum Watertorenpad

Reakt Castricum Watertorenpad

Op het klinisch terrein in Castricum is er voor ieder wat wils om lekker aan de slag te gaan of om gewoon binnen te lopen en mensen te ontmoeten.

Je kunt aan de slag in het kunstatelier van Anders Bekeken, bij Echt Bakkums als je graag in het groen werkt, in de fietsenwerkplaats of in de Vintage winkel. Daarnaast heb je op het terrein van Castricum nog meer mogelijkheden. Bekijk de locatiepagina aan de Oude Parklaan.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop met een kopje koffie
  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Heel veel verschillende dagactiviteiten
  • Begeleiding naar werk
  • Individuele begeleiding

Content watertorenpad

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Op het terrein in Castricum hebben we een breed aanbod aan arbeidsmatige dagbesteding:

  • De winkel de Oude Wasserij: richting herstel is De Winkel een ideale plaats om te helpen met allerlei werkzaamheden. Zoals: Klanten helpen, kleding uitzoeken/sorteren, strijken en wassen/naaiklusjes en nog vele leuke werkzaamheden, wat je samen in een leuk team gaat doen. Kom een keer langs om vrijblijvend een kijkje te nemen en vragen te stellen en leuke mensen te ontmoeten.
  • Echt Bakkums Groen: Naast De Winkel hebben we ook Echt Bakkums Groen. Een plek waar je met een passie voor planten en groen op je plek bent. Vind je het leuk om mensen te adviseren bij het kopen van mooie planten? Heb je stiekem groene vingers en wil je, je kennis delen met anderen? Dan is Echt Bakkums Groen de perfecte plek om te werken aan jouw herstel.
  • De fietsenwerkplaats: aan de slag in een echte fietswerkplaats, dan kan bij De Duinfietser. Bereid je technische kennis uit, leer omgaan met klanten en voel je voldaan bij elke gerepareerde fiets en tevreden klant. Perfecte plek om te leren en te werken.
  • Kunstatelier Anders Bekeken: bij Anders Bekeken staat de mens met zijn/haar talent centraal. De ateliers zijn zo ingericht dat deze uitnodigen om te ontdekken, experimenteren en vooral doen. De wekelijkse kunstbeschouwing kan een startpunt zijn, voor het vinden van inspiratie en eigen manieren van creëren.

Begeleiding naar werk

De jobcoach geeft begeleiding en ondersteuning bij jouw arbeidsintegratie mits je een UWV uitkering hebt (behalve WW). Er zijn verschillende re-integratietrajecten mogelijk waarin jouw mogelijkheden, wensen, draagkracht, arbeidsmarktpositie en werknemersvaardigheden worden onderzocht. 

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Inloop- en activiteitencentrum De Binnenpost is bedoeld als ontmoetingsplek voor cliënten van Dijk en Duin/Reakt. Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen voor een praatje en een (gratis) kopje koffie, thee of chocolademelk. Daarnaast is het mogelijk om een spelletje te doen, de krant en/of een tijdschrift te lezen.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. We hebben op het terrein ook enorm veel sport mogelijkheden, denk aan: fitness, badminton, runningtherapie, volleybal, dansen, zwemmen etc.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: