Reakt Den Haag Groencentrum Klein Westland kop

Reakt Den Haag Zuidwal

Reakt Den Haag Zuidwal

Een plek waar je een praatje kunt maken, creatief bezig bent of workshops volgt.

Midden in het centrum van Den Haag ligt atelier Anders Bekeken. Je kunt hier onder andere schilderen, boetseren en beeldhouwen. Het atelier heeft een mooie expositieruimte en winkel. Een aantal keren per jaar zijn er exposities. We bieden een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Op basis van je eigen interesses en eigen kracht, leer je nieuwe dingen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Creatieve dagbesteding
  • Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën

Banner Den Haag zuidwal anders bekeken

Basiswebcontent locatie Anders Bekeken Den Haag

Doe mee aan onze activiteiten

Er zijn veel verschillende kunststijlen en manieren van werken. Het maakt niet uit of je al langer met kunst bezig bent, of dat je net begonnen bent om dit te ontdekken bij jezelf. In het atelier deel je kennis en ervaring met anderen.

Je kunt bij Anders Bekeken van maandag tot en met vrijdag schilderen, boetseren, beeldhouwen en kaarten maken. Naast vrij werken kun je ook een workshop volgen. Er zijn drie workshops per week: schilderles, boetseren en beeldhouwen. De workshops worden begeleid door gastdocenten, deskundige vrijwilligers en deelnemers. Je kunt als deelnemer ook opgeleid worden om kunstworkshops te geven aan verschillende groepen zoals medewerkers van bedrijven, scholieren en buurtbewoners.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen?

We bieden indien nodig ook individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: