Reat den haag Joan Blasiusstraat paginakop

Reakt Den Haag Joan Blasiusstraat (De Post)

Reakt Den Haag Joan Blasiusstraat (De Post)

Bij De Post, midden in de Haagse wijk Moerwijk, kun je je talenten benutten in een veilige omgeving.

Wij zijn een gezellige huiskamer midden in de wijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling en herstel, maar ook begeleiding die je op weg helpt bij het verkennen, kiezen, verkrijgen en behouden van maatschappelijke rollen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • De Post helpt graag bij het vinden van passende activiteiten en ondersteuning in de wijk
  • Inloop, waarbij je mensen leert kennen
  • Activiteiten zoals filmmiddag tot gezelschapsspelen tot deellunches en -diners
  • Vragen over de ggz of je zorgen maakt om iemand, bespreek de mogelijkheden dan met ons

De post

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. Je kunt altijd binnenkomen voor een gratis bakje koffie en een goed gesprek, Ook als je vragen hebt over de ggz of je zorgen maakt om iemand, bespreek de mogelijkheden dan met ons. Wellicht kunnen wij jou verder op weg helpen of ondersteunen in jouw zoektocht.

Doe mee aan onze activiteiten

Ook bieden wij diverse activiteiten variërend van filmmiddag tot gezelschapsspelen tot deellunches en -diners. De Post helpt graag bij het vinden van   activiteiten en ondersteuning in de wijk.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: