kop reakt zoetermeer fietsenzaak

Reakt Zoetermeer Teldersrode (Fietsenzaak)

Reakt Zoetermeer Teldersrode (Fietsenzaak)

Werken zonder stress of druk. Altijd gezellig.

Wij van Fietsenzaak Reakt repareren en knappen fietsen op. Je laat jouw fiets achter en meestal is hij dezelfde dag klaar. Onze tweedehands fietsen worden goed nagekeken, in onze winkel staat een ruim assortiment aan keuzes “voor ieder wat wils”. Wij werken met deelnemers die veel ervaring hebben met fietsen, wat inmiddels vakbekwame monteurs zijn! Onze kracht zit hem in de professionaliteit en kwaliteit. We verkopen ook tweedehands fietsen voor een maatschappelijk verantwoorde prijs.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Werk en dagbesteding

fietsenzaak content

Ga bij ons aan de slag

Op onze werkvloer zijn er drie fietsreparatieplekken, wij knappen daar onze verkoopfietsen op of wij zijn bezig met de reparatiefietsen van onze klanten, die altijd wel de weg terug vinden naar onze prachtige winkel en werkplaats. Alle werkzaamheden worden verricht door onze deelnemers die elke dag met veel pret op de werkvloer staan.

Op de werkvloer hangt er altijd een gezellige sfeer, en zijn we altijd in voor een lolletje! Wij zijn een non-profit organisatie vandaar kunnen en mogen wij schappelijke prijzen hanteren. Door onze hechte werkgroep is er altijd ruimte om voor elkaar klaar te staan. De deelnemers en de bergeleiders vullen elkaar aan waar nodig, en we vormen daardoor een mooi en gezellige arbeidsmatige werkvoorziening. De werkzaamheden en de werksfeer maakt het makkelijker om structuur in je leven te brengen / behouden. Dit is een mooie plek om aan je hersteldoelen te werken. Hier is veel mogelijk, en samen met de coaches kunnen wij een goed plan samenstellen voor jou! 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.