Reakt Rotterdam Sliedrechtstraat

Reakt Rotterdam Sliedrechtstraat

Reakt Rotterdam Sliedrechtstraat

Het is een kleine afdeling met daardoor een huiselijke sfeer waar de deelnemers een team vormen die elkaar steunen en motiveren.

Deze locatie is verbonden aan de Medische Heroïne Unit de MHU. Sommige van onze deelnemers maken gebruik van de MHU. We bieden de deelnemers een vaste structuur. Door de kleine afdeling is er meer persoonlijke aandacht voor jou en kun je altijd terecht voor advies of gewoon voor een babbeltje bij 1 van de begeleiders.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Inlooplocatie i.s.m. Brijder verslavingszorg
  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Verschillende dagactiviteiten
  • In onze keuken wordt iedere dag vers gekookt. Deelnemers die een hele dag bij ons activeren krijgen kosteloos een warme maaltijd.

Content SLiedrechtstraat

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag met verschillende soorten lichte (productie) werkzaamheden. Denk hierbij aan het vouwen van potcovers, het boren van tules welke worden gebruikt voor het aanbrengen van isolatiemateriaal in woningen, en het bundelen van kaartjes. Daarnaast is het mogelijk om in de keuken te helpen met het bereiden van de dagelijkse warme maaltijd. Ook is er een buitenprogramma waarbij je meewerkt aan het tot stand komen van een schone buurt door middel van papier prikken.  

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: