Reakt Nesserdijk paginakop

Reakt Rotterdam WAC Nesserdijk

Reakt Rotterdam WAC Nesserdijk

Een prachtige groene, gezonde locatie midden in het drukke Rotterdam waar iedereen welkom is en er voor ieder wat wils is.

Reakt Nesserdijk is aan de Maas en beschikt over 3 monumentale gebouwen. Er hangt hier een gezellige en ontspannen sfeer waar je je al snel thuis voelt. Iedereen is welkom op de Nesserdijk. We hebben verschillende werkzaamheden waarvoor er voor een ieder wel iets te doen is, mocht je toch niks ertussen vinden, dan zijn de begeleiders altijd bereid om met jou mee te denken wat eventueel mogelijk is om wel een werkzaamheid te vinden die bij jouw past!

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Diverse dagactiviteiten
  • Trainingen en cursussen

Content Nesserdijk

Ga bij ons aan de slag

Je kunt bij ons aan de slag in de houtwerkplaats en fietsenwerkplaats. Er is een moestuin, en veel van het groenonderhoud op het terrein doen we zelf. Daarnaast is het mogelijk om in de keuken te helpen met het bereiden van de dagelijkse warme maaltijd. In onze keuken wordt iedere dag vers gekookt. Deze maaltijden zijn voor € 1,50 te bestellen. Deelnemers die een hele dag bij ons activeren krijgen kosteloos een warme maaltijd. We bieden daarnaast verschillende lichte productiewerkzaamheden aan, van het vouwen van kaartjes tot in elkaar zetten van fietsonderdelen.

Buitenprojecten
Heb je behoefte om ervaring op te doen bij bedrijven buiten de locatie, maar is de stap naar vrijwilligerswerk nog te groot? Dan is het mogelijk om onder begeleiding mee te werken in kringloopwinkel Opnieuw & Co, buitenproject Stadion Feyenoord, of in het groenbeheer van de Kralingse Golfbaan of het terrein in Poortugaal.

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: