Reakt Den Haag Haagse Zaak kop

Reakt Den Haag Laan van Meerdervoort (Haagse Zaak)

Reakt Den Haag Laan van Meerdervoort (Haagse Zaak)

Een kop koffie en een luisterend oor. Je bent onder de mensen en even weg van de straat.

Op de Haagse Zaak bieden we een warme plek waar je je thuis voelt. Iedereen is welkom die bijvoorbeeld dak- of thuisloos is, psychiatrische problemen heeft of kampt met verslavingsproblemen. Elke week is er een leuke activiteit en/of Bingo en elke dag is er een gratis gezonde warme maaltijd.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop met koffie, mogelijkheid tot de was doen, douches en ondersteuning
  • Dagbesteding met diverse activiteiten die je zelfstandig of samen kunt doen (muziek maken, fitnessen of schilderen)
  • Elke dag een gratis gezonde warme maaltijd (Als je voor 10:30 uur binnenkomt en actief meedoet aan het programma)

Basiswebcontent locatie Haagse zaak

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. je kunt bij ons ontbijten, koffie drinken, een kop soep eten en genieten van een warme gezonde maaltijd tussen de middag. Ook kun je bij ons douchen en de was doen. We kunnen je helpen met je vragen op allerlei gebieden, weten wij het zelf niet, dan kunnen we je doorverwijzen naar de juiste instantie. 

Doe mee aan onze activiteiten

We bieden activiteiten op het gebied van ontspanning en sociale contacten. Zo kan er elke week mee gedaan worden aan een gezelschapsspel, Bingo of een leuke Quiz. 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: