Reakt Den Haag HighQ (terrein Monsterseweg) kop

Reakt Den Haag Monsterseweg (De Kerk)

Reakt Den Haag Monsterseweg (De Kerk)

Een gezellige en veilige plek waar je aan de slag kunt.

De Reakt locatie aan de Monsterseweg in de Kerk biedt een veilige plek waar je je gezien voelt. Het is er huiselijk, je kunt er een hapje eten en je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten. Ook ’s avonds en in het weekend is er van alles te doen op het gebied van sport, muziek en ontmoeting. Denk bijvoorbeeld aan nagelverzorging, yoga, hapjes maken voor een High Tea, tangoles, een Filosofisch café, geestelijke verzorging, Nordic Walking en een film matinee.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Diverse dagactiviteiten
  • Ontspanning: altijd welkom om op bezoek te komen! Vanaf 11:00 uur voor eten geopend.

Content High Q

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je, met extra begeleiding, bij ons aan de slag. In een veilige omgeving, maar met alle voordelen van een ‘gewone’ baan. Denk aan een vast ritme, contact met anderen/collega’s, de voldoening van een klus die je afrondt en een kleine vergoeding.

Doe mee aan onze activiteiten

We bieden activiteiten op het gebied van ontspanning en sociale contacten. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: