Reakt Den Haag Platinaweg kop

Reakt Den Haag Platinaweg

Reakt Den Haag Platinaweg

Bij Reakt op de Platinaweg is er voor ieder wat wils en heerst er een veilige warme sfeer. We bieden hier verschillende mogelijkheden voor werk, dagbesteding en individuele begeleiding

Vanuit verschillende disciplines wordt er gewerkt aan herstel: vanuit dagbesteding, IB (individuele begeleiding) en vanuit de wijkteams. Door dat deze op 1 locatie zitten is er nauw contact mogelijk tussen deze verschillende disciplines. Deze samenwerking kan het herstel versnellen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop waar het mogelijk is een hapje te eten of een kopje koffie te drinken
  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Heel veel verschillende dagactiviteiten
  • Begeleiding naar werk
  • Individuele begeleiding

Content platinaweg

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Op de Platinaweg hebben we een breed aanbod aan arbeidsmatige dagbesteding. We hebben onder andere een fietswerkplaats, twee productie groepen, een kaarsenmakerij, houtwerkplaats, horeca die bestaat uit bar-gedeelte, spoelkeuken-gedeelte en de keuken.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Op de inloop zorgen we voor een warme plek waar je je thuis voelt en waar het mogelijk is een hapje te eten of een kopje koffie te drinken, elkaar te ontmoeten en mee te doen aan activiteiten.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.Er is een ‘upcycle’ project, een sportafdeling en een creatieve afdeling. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd als Bingo, een haak en brei club en een stap avond. Er staat ook een biljart tafel en computers.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.