Reakt paginakop algemeen

Reakt Dordrecht Merwedestraat (WAC Bouplaats)

Reakt Dordrecht Merwedestraat (WAC Bouplaats)

Op deze locatie is er voor ieder wat wils om lekker aan de slag te gaan of om gewoon binnen te lopen en mensen te ontmoeten.

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je, met extra begeleiding, bij ons aan de slag. In een veilige omgeving, maar met alle voordelen van een ‘gewone’ baan. Denk aan een vast ritme, contact met anderen/collega’s, de voldoening van een klus die je afrondt en een kleine vergoeding.

  • houtwerkplaats: meubels in elkaar zetten, schilderen, vernissen
  • fietsenwerkplaats: fietsen krijgen een 2de kans, waarna ze verkocht worden in de kringloopwinkel Opnieuw & Co.
  • productie: werkzaamheden ter ondersteuning van kringloopbedrijf opnieuw & Co.

Iedere dag wordt er een warme maaltijd bereid door onze deelnemers en wordt er gezamenlijk geluncht.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen?

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op deze locatie om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.