Aanmelden en inschrijven bij Reakt

Je kunt je bij Reakt inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen en je legitimatiebewijs te tonen bij jouw eerste afspraak. Je krijgt een introductiegesprek op de locatie met een begeleider waar de mogelijkheden voor jouw begeleiding worden besproken. De ondersteuning kan starten als er een passende financiering voor jouw begeleiding is (bijvoorbeeld een WMO indicatie van de gemeente). 

Ondersteuning in de aanmeldprocedure

Financiering is nodig om bij Reakt te kunnen starten met de ondersteuning richting ontwikkeling en herstel. Je kunt hierbij ondersteuning krijgen van de begeleiding of de intaker. Met de begeleiding van Reakt spreek je af van welke mogelijkheden je al gebruik kunt maken tot de financiering is geregeld.

Wanneer je een geldige financiering hebt, is duidelijk van hoeveel zorg je gebruik kunt maken bij Reakt. Samen met je begeleider van Reakt stel je een passend plan op waarin wordt opgenomen welke doelen je bij ons wilt bereiken.

Aanmelden kan op verschillende manieren:

Online aanmelden

Door middel van ons online aanmeldformulier meld je je in enkele minuten aan.

Ons formulier wordt via een veilige verbinding en versleuteld verstuurd. Lees meer over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Je kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor vragen, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak.

Aanmelden via een locatie

Wil je voor je aanmelding rechtstreeks contact met een locatie in jouw buurt? Ook dat is mogelijk, je vindt de adressen en telefoonnummers in ons locatie-overzicht.

Na aanmelding

Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen over aanmelden

Heb je een vraag over aanmelden, bel ons via 088- 35 77 600.

Voor vragen over je lopende aanmelding kun je ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00- 12.00 uur via 088- 35 77 600.