Aanmelden kop

Aanmelden

Aanmelden

Inschrijven gaat heel makkelijk door het aanmeldformulier in te vullen of bij een van onze locaties langs te gaan. Klik op een van de tegels om jezelf of een cliënt aan te melden. Verder op de pagina staat uitgelegd hoe deze aanmeldprocedure werkt.

Aanmeldprocedure

Als client of deelnemer kun je je op verschillende manieren aanmelden:

Online aanmelden
Door middel van ons online aanmeldformulier meld je je in enkele minuten aan. Je kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor vragen, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak.

Aanmelden via een locatie
Wil je voor je aanmelding rechtstreeks contact met een locatie in jouw buurt? Ook dat is mogelijk, je vindt de adressen en telefoonnummers in ons locatieoverzicht.

Aanmelden via verwijzer
Neem contact op met je verwijzer. Op de verwijzer pagina staat meer informatie over het aanmelden door een verwijzer.

Na aanmelding

Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voordat je echt kunt starten bij Reakt moet duidelijk zijn wie de kosten gaat betalen voor jouw begeleiding. Soms is dat de gemeente, je hebt dan een WMO-indicatie gekregen. Soms is het onderdeel van behandeling. Wij zoeken samen met je uit hoe de financiering van de behandeling is geregeld of geregeld kan gaan worden. In de tussentijd spreek je met ons af van welke mogelijkheden je al gebruik kunt maken tot de financiering is geregeld.

De financiering maakt duidelijk van hoeveel zorg je gebruik kunt maken bij Reakt. Je krijgt een begeleider toegewezen die samen met jou een passend plan opstelt waarin ondermeer staat welke doelen je bij ons wilt bereiken.

Vragen over aanmelden

Heb je vragen over je aanmelding? Bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur op 088 357 76 00.