Aanmelden en inschrijven bij Reakt

U kunt zich bij Reakt inschrijven door het aanmeldformulier  in te vullen en uw legitimatiebewijs te tonen bij uw eerste afspraak. U krijgt een introductiegesprek op de locatie met een begeleider waar de mogelijkheden voor uw begeleiding worden besproken. De ondersteuning kan starten als er een passende financiering voor uw begeleiding is (bijvoorbeeld een WMO indicatie van de gemeente). 

Ondersteuning in de aanmeldprocedure

Financiering is nodig om bij Reakt te kunnen starten met de ondersteuning richting ontwikkeling en herstel. U kunt hierbij ondersteuning krijgen van de begeleiding of de intaker. Met de begeleiding van Reakt spreekt u af van welke mogelijkheden u al gebruik kunt maken tot de financiering is geregeld.

Wanneer u een geldige financiering heeft, is duidelijk van hoeveel zorg u gebruik kunt maken bij Reakt. Samen met uw begeleider van Reakt stelt u een passend plan op waarin wordt opgenomen welke doelen u bij ons wilt bereiken.

Aanmelden kan op verschillende manieren:

Online aanmelden

Door middel van ons online aanmeldformulier meldt u zich in enkele minuten aan.

U kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor vragen, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak.

Aanmelden via een locatie

Wilt u voor uw aanmelding rechtstreeks contact met een locatie in uw buurt? Ook dat is mogelijk, u vindt de adressen en telefoonnummers in ons locatie-overzicht.

Na aanmelding

Na uw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen over aanmelden

Heeft u een vraag over aanmelden, bel ons via 088- 35 77 600.

Voor vragen over uw lopende aanmelding kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00- 12.00 uur via 088- 35 77 600.