Reakt Den Haag Groencentrum Klein Westland kop

Reakt Den Haag Nicolaas van Akenstraat (Klein Westland)

Reakt Den Haag Nicolaas van Akenstraat (Klein Westland)

Een open, sfeervolle, gezellige en veilige plek. Activiteiten gebonden aan plant en dier.

Groencentrum Klein Westland biedt een groene, veilige plek waar je je gezien voelt. We kijken naar waar je plezier uit haalt en wat jouw talenten zijn. Dit alles in een open, ongedwongen en ontspannen sfeer waar altijd iets nieuws te zien en te beleven is.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Sportieve en creatieve activiteiten
  • Ontspanning: altijd welkom om op bezoek te komen!

Basiscontent locatie Groencentrum Klein Westland

Ga bij ons aan de slag

Bij Groencentrum Klein Westland zijn er genoeg plekken waar je aan de slag kunt. Houd je ervan om lekker in de buitenlucht bezig te zijn? Of het verzorgen van dieren en planten? Dan is dit een fijne plek voor jou! Een greep uit de werkzaamheden: verzorging van de dieren binnen en buiten, verzorging van de planten, onderhoud van de tuin, het kweken van planten, helpen in de winkel, maar ook het verwerken van hout tot openhaardhout en laagdrempelig productiewerk. Ook maken we dierenbenodigdheden voor een grote dierenwinkel.

“Op Klein Westland vind ik altijd datgene wat ik nodig heb om tot rust te komen. De ene keer is dat een prikkelarme werkplek en de andere keer een dolletje of goed gesprek” 

Doe mee aan onze activiteiten

We bieden activiteiten op het gebied van ontspanning en sociale contacten. Voor de sportievelingen is er een jeu de boules baan en voor de creatievingen hebben we elke woensdagavond ''steekje los''.
 

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: