Reakt Den Haag De Rozenbottel (Johannes van Duuren) kop

Reakt Den Haag Avocadostraat (De Rozenbottel)

Reakt Den Haag Avocadostraat (De Rozenbottel)

Een open, sfeervolle, gezellige en veilige plek waar je anderen kunt ontmoeten en creatief of sportief bezig kunt zijn.

Bij De Rozenbottel, op het terrein van Parnassia in de Haagse Vruchtenbuurt, kun je van alles doen. Denk aan helpen in de keuken, bij het bereiden van de lunch. Ook kun je hier muziek maken of op andere manieren creatief bezig zijn. En er zijn regelmatig sportieve activiteiten, zoals tafeltennistoernooitjes.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop met koffie en een praatje
  • Gratis soep om 10.00 uur op doordeweekse dagen
  • Tweedehands kledingwinkel
  • Laagdrempelige activiteiten zoals poolen en bordspelletjes
  • Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur karaoke
  • Elke vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur boodschappen bingo
  • Elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur gitaarles

Content rozenbottel

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. je kunt bij ons koffie drinken en een kop soep eten. We kunnen je helpen met je vragen op allerlei gebieden, weten wij het zelf niet, dan kunnen we je doorverwijzen naar de juiste instantie.

Doe mee aan onze activiteiten

We bieden activiteiten op het gebied van ontspanning en sociale contacten. Zo kan er elke week mee gedaan worden aan een gezelschapsspel, boodschappen Bingo of karaoke.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: