Reakt Purmerend Grip kop

Reakt Purmerend Nijverheidsweg Grip Houtwerkplaats

Reakt Purmerend Nijverheidsweg Grip Houtwerkplaats

Cliënten kunnen hier beginnen met kleine houtwerkprojecten om op deze manier de vaardigheden te leren en door te stromen naar grote projecten. Kijk ook eens bij Reakt Purmerend Nijverheidsweg 14 voor hun aanbod.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding

content houtwerkplaats

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag.

  • De opdrachten in de houtwerkplaats komen van bedrijven of particulieren. De begeleiders daar zijn naast hun ggz kennis gespecialiseerd in hout. Zo leer je echt het vak en kan je op deze manier uitstromen naar een betaalde baan. Een mooi project op onze houtwerkplaats zijn de buurtkastjes van Stichting SoGoed, boodschappenkastjes die in de wijk staan en bewoners boodschappen in kunnen zetten en uithalen. Een project met ondertussen meer dan 300 kastjes door heel nederland en allemaal gemaakt bij Grip.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: