Reakt Gouda Landschaps Onderhoud Project & Hout en Productie kop

Reakt Gouda Antwerpseweg

Reakt Gouda Antwerpseweg

Ga aan de slag in de houtwerkplaats of in de buitenlucht bij het Landschaps Onderhoud Project!

Houtwerkplaats Houtsnip van Reakt Gouda is de arbeidsmatige dagbesteding waar mensen zichzelf kunnen ontwikkelen. Wij gaan uit van jouw individuele mogelijkheden. Hierdoor kun je instromen met of zonder ervaring. Deelnemers doen handmatig en machinaal ervaring op met het timmervak en zijn tijdens de werkzaamheden W.A. verzekerd en er wordt volgens de ARBO normen gewerkt.

Het Landschaps onderhoud Project op de Antwerpseweg is de arbeidsmatige dagbesteding waar je de mogelijkheid hebt om werk en ontspanning in de buitenlucht te combineren. Bij aanvang krijg je veiligheidsschoenen en kleding uitgereikt.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Begeleiding naar werk

Content Antwerpseweg

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. Op de Antwerpseweg bieden we arbeidsmatige dagbesteding:

  • De houtwerkplaats is gespecialiseerd in het maken van unieke producten, waarbij veelal sprake is van maatwerk. Van maandag t/m vrijdag wordt zowel voor particulieren als bedrijven gewerkt. Alle werkzaamheden van kaal hout tot eindproduct worden op de werkplaats uitgevoerd. Voorbeelden zijn kasten, tuinmeubelen, tafels, banken, maar ook diversen kleinere producten zoals dienbladen, groente kistjes, vogelhuisjes en krukjes. Ook hebben we laagdrempelig werk zoals kaneel zagen op maat, pallets demonteren, schuren.
  • Landschaps Onderhoud Project werkzaamheden zijn seizoensafhankelijk. Omdat in het voorjaar het broedseizoen van vogels is, wordt er in deze periode voornamelijk gewerkt aan paden en oevers. Ook krijgen de bankjes en onze eigen LOP boot in deze periode een nieuwe lik verf. In de zomer en herfst wordt er gemaaid en gehooid. In de winter is het tijd voor het vellen en afzetten van bepaalde boomsoorten en het maaien van de rietkragen. Uniek aan het project is dat er veel aandacht wordt geschonken aan ecologisch verantwoord werken. Het behoud van evenwicht tussen flora en fauna staat hoog in het vaandel. Kleinschalig werken met lichte machines is belangrijk voor het milieubehoud (geen bodem verstoring) en men behoudt zo oog voor detail. De werkzaamheden zijn vooral in bos-, polder en plassengebieden. Opdrachtgevers zijn o.a. gemeente Reeuwijk/ Bodegraven, PZH, GZH, Staatsbosbeheer, natuurmonumenten, diverse stichtingen enz. Het LOP neemt ook particuliere opdrachten aan.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: