ActiefTalent Alkmaar kop

Reakt Alkmaar Pettemerstraat (Actief Talent)

Reakt Alkmaar Pettemerstraat (Actief Talent)

Bij Actief Talent ervaren mensen een warme plek om zichzelf te zijn.

We kijken samen naar wat jij leuk vindt om te doen en waar jouw talent ligt. Dat kan ook een geheel nieuwe activiteit zijn. Tijdens de lange middagpauze lunchen we samen en hebben we aandacht voor contact met elkaar.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Werk en dagbesteding
  • Begeleiding naar een baan (IPS, job coaching)
  • Activiteiten zoals sport of creativiteit
  • Trainingen en cursussen
  • Inloop, waarbij je mensen leert kennen
  • Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën
  • Activiteiten zoals museumbezoek, varen en wandelen.

actief talent

Ga bij ons aan de slag

Bij Actief Talent maken we houten producten zoals tafels, stoelen en banken. Maar ook allerlei andere houten producten. We repareren en verkopen fietsen en computers. We maken de grachten van Alkmaar schoon met ons bootje en prikken vanuit de locatie. We hebben een las/metaalwerkplaats en bieden productiewerk aan.  

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. Je kunt altijd binnenkomen voor een gratis bakje koffie en een praatje, 

Doe mee aan onze activiteiten

We besteden veel aandacht aan creatieve uitingsvormen zoals muziek en schilderen of mozaïeken.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: