Reakt Velsen Noord - IJmond kop

Reakt Velsen Noord - IJmond velsen-noord-ijmond-Cruquiusweg

Reakt Velsen Noord - IJmond velsen-noord-ijmond-Cruquiusweg

Bij Reakt in Velsen-Noord is er voor ieder wat wils om lekker aan de slag te gaan.

Het is een gezellige groep die jou met open armen zal ontvangen. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht en tijdens de activiteiten wordt er gezellig gekletst en gewerkt. Er is ook mogelijkheid voor een praatje en rust.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Begeleiding naar werk
  • Inlooplocatie waar je mensen kan ontmoeten
  • Verschillende dagactiviteiten
  • Individuele begeleiding

content velsen noord

Ga bij ons aan de slag

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je bij ons aan de slag. We hebben een breed aanbod aan arbeidsmatige dagbesteding, zoals: productiewerk, de fietsenwerkplaats, de receptie, de keuken, papier prikken, gemeenteafval opruimen, koffiecorner gastheer/gastvrouw en schoonmaken.

Begeleiding naar werk

De jobcoach geeft begeleiding en ondersteuning bij jouw arbeidsintegratie mits je een UWV uitkering hebt (behalve WW). Er zijn verschillende re-integratietrajecten mogelijk waarin jouw mogelijkheden, wensen, draagkracht, arbeidsmarktpositie en werknemersvaardigheden worden onderzocht. 

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen voor een praatje en een (gratis) kopje koffie of thee. Daarnaast is het mogelijk om een spelletje te doen, de krant en/of een tijdschrift te lezen.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Op onze locaties kun je aan verschillende dagactiviteiten meedoen. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

  • Dinsdagochtend: wandelen in omgeving 
  • Donderdagochtend: zwemmen in Castricum 
  • Elke dag creatieve activiteiten
  • Dinsdag- en woensdagmiddag: muziek
  • Woensdagmiddag: bakken

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: