Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

Vacaturetitel.png
19 februari 2024

9 maart; open dag bij Reakt Platinaweg

Een fietswerkplaats, twee productie groepen, een kaarsenmakerij, houtwerkplaats, horeca en keuken. Dat is in het kort de veelzijdige Reakt-locatie Platinaweg in Den Haag. Daar bieden ze een breed aanbod van arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen die wat steun kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Maar wat hoe doen ze daar dan precies?

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er gebeurt op de Platinaweg? Kom dan langs op 9 maart. Er zijn informatiekraampjes en workshops. Zelfgemaakte items worden verkocht en er is live muziek!

Werken aan een toekomst

Bij Reakt werkt iemand aan een nieuwe toekomst. Reakt ondersteunt bij het herstel en het bereiken van iemands doelen. Het begint soms met een gratis kopje koffie drinken op de inloop, al dan niet met een praatje.  Van daaruit kan gekeken worden of iemand wil doen aan activiteiten.
Reakt biedt de praktische hulp en begeleiding om iemands leven weer op de rails te krijgen. Of het nu gaat om sociale contacten, wonen, werken en financiën; Reakt staat iemand bij. We helpen met het hervinden van zelfvertrouwen, het (her)ontdekken van vaardigheden tot een stap zetten naar werk. Hoe dat gebeurt vertellen we op de open dag.

Kom langs!

Deelnemers, familie en naasten, buren, samenwerkingspartners en geïnteresseerden zijn allemaal van harte welkom.  

Wanneer?

zaterdag 9 maart van 11.00 tot 15.00 uur

Reakt Platinaweg

Kijk op onze locatiepagina voor meer informatie, maar kom zeker (eens) langs op 9 maart om het met eigen ogen te zien en vragen te stellen.