Reakt Den Haag Groencentrum Klein Westland kop

Reakt Den Haag Zinkwerf

Reakt Den Haag Zinkwerf

Hier kun je jezelf zijn en vind je weer structuur.

Op de Zinkwerf kijken we naar waar je plezier uit haalt en wat jouw talenten zijn. Je kunt op allerlei manieren aan de slag: buiten of binnen, van werken in het groen tot het koken voor andere deelnemers. Per gewerkt dagdeel ontvang je een kleine vergoeding en een warme lunch.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Arbeidsmatige dagbesteding
  • Inloop met koffie, kluisjes en winkel
  • Dagelijks een warme lunch
  • Begeleiding bij financiën, wonen, werk en ontmoeten

Zinkwerf locatie tekst

Ga bij ons aan de slag

Het is een fijne plek om aan de slag te gaan, waarbij we er voor je zijn om je te ondersteunen bij de werkzaamheden. 

  • Clean River - Buitenwerk
    Ben je graag buiten? Dan is ons buitenwerk ‘’Clean River’’ iets voor jou. Bij Clean River werk je in kleine teams en doe je allerlei klussen: verhuizingen, ontruimingen, onderhoud van tuintjes of schoonmaak van vervuilde huizen. Je hebt 1 aanspreekpunt en door het werken in een klein team krijgt alle teamleden persoonlijke aandacht.

‘’Ik werk hier graag. Verhuizen vind ik het leukst, want je beweegt meer en je kunt nog eventjes babbelen. Je komt bij mensen thuis voor wie je iets kunt betekenen. Als er geen verhuizing is werk ik bij de productie. De mensen hier geven me echt goede inspiratie. Ik kan met ze praten en als ik echt in een dip zit kan ik naar ze toe en gewoon zeggen wat er mis is. Dan helpen ze me meestal, dat vind ik gewoon top van die gasten.’’

  • Reflex - Binnenwerk
    Op de benedenverdieping van de Zinkwerf kun je aan de slag bij ‘’Reflex’’. Je kunt op de productieafdeling werken met een grote variatie aan werkzaamheden. Wat vooral fijn is aan het productiewerk is het contact met de andere deelnemers. Je kunt binnenshuis ook aan het werk in de winkel, in de keuken, bij de receptie of in de koffiebar. Genoeg keuze dus!

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. Je kunt altijd binnenkomen voor een gratis bakje koffie en een praatje, om even de computer te gebruiken of om te bellen. Er staat een pooltafel en een tafelvoetbal. Dakloze mensen kunnen gebruik maken van de kluisjes om hun spullen te bewaren. Een kluisjesbeheerder organiseert deze service. Het winkeltje, waar kleding en huishoudelijke spullen voor een klein prijsje te koop zijn, wordt gerund door twee deelnemers.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen?

Elke donderdag van 13.15 tot 14.00 uur kun je terecht bij de herstelwerkgroep, onder begeleiding van herstelcoaches en ervaringsdeskundigen. In de herstelgroep delen de deelnemers in een groepsgesprek hun ervaringen met elkaar. Alles wat op dat moment speelt mag je in de groep delen. Dat kan gaan over praktische zaken als: waar kan ik terecht als ik bijvoorbeeld geen vaste woonplek heb? Of hoe krijg ik mijn financiën weer op orde? De deelnemers kunnen elkaar zo onderling wegwijs maken. Maar het kan ook gaan over persoonlijke gevoelens en wensen. Een belangrijke regel is dat alles wat er gezegd wordt vertrouwelijk is en binnen vier muren blijft. Niks is gedwongen; je mag zelf kiezen wanneer je komt.

‘’Het is fijn om zo met elkaar vertrouwen te krijgen. Om een groep te bouwen die een veilige plek is, waar mensen zich kunnen openstellen en hun hart kunnen luchten.’’


Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: