Reakt Den Haag Groencentrum Klein Westland kop

Reakt Alkmaar Helderseweg

Reakt Alkmaar Helderseweg

Een kop koffie en een luisterend oor. Je bent onder de mensen en even weg van de straat.

Op de Reakt locatie aan de Helderseweg bieden we een warme plek waar je je thuis voelt. Iedereen is welkom die bijvoorbeeld dak- of thuisloos is, psychiatrische problemen heeft of kampt met verslavingsproblemen. Op deze locatie wordt nauw samengewerkt met de nachtopvang van DNO Doen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Inloop met een warm welkom en een gratis koffie
  • Vaste dagactiviteiten waar je aan mee kunt doen
  • Arbeidsmatige dagbesteding bij Reakt

Content Alkmaar Helderseweg

Ga bij ons aan de slag 

Is de stap naar een baan nog te groot? Dan kun je, met extra begeleiding, binnen Reakt aan de slag. In een veilige omgeving, maar met alle voordelen van een ‘gewone’ baan. Denk aan een vast ritme, contact met anderen/collega’s, de voldoening van een klus die je afrondt en een kleine vergoeding.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje 

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. We kunnen je helpen met je vragen op allerlei gebieden, weten wij het zelf niet, dan kunnen we je doorverwijzen naar de juiste instantie. 

Doe mee aan onze activiteiten 

We bieden activiteiten op het gebied van ontspanning en sociale contacten. Het doel is om je te helpen jouw dag te structureren, mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen door talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden je een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: