Reakt Gouda kop

Reakt Gouda Boelekade (Anders Bekeken)

Reakt Gouda Boelekade (Anders Bekeken)

Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten.

In het kunstatelier van Anders Bekeken in Gouda kun je op dinsdag- en donderdagochtend komen schilderen. Het maakt niet uit of je al langer met kunst bezig bent, of dat je net begonnen bent om dit te ontdekken bij jezelf. Op de Boelekade kun je naast het kunstatelier ook terecht voor inloop, mensen ontmoeten, begeleiding naar werk/arbeidsmatige dagbesteding en kunnen we je helpen bij praktische zaken om je leven weer op orde te krijgen.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Werk en dagbesteding
  • Begeleiding naar een baan (IPS, job coaching)
  • Kunstatelier Anders Bekeken
  • Inloop, waarbij je mensen leert kennen
  • Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën

Content Boelekade

Ga bij ons aan de slag

Laagdrempelige productie op de Boelekade is een arbeidsmatige dagbesteding waar je je sociaal en maatschappelijk kunnen ontwikkelen. Wij gaan uit van de individuele mogelijkheden. Hierdoor kunnen deelnemers instromen al dan niet met of zonder ervaring. Hierdoor krijg je weer structuur in je leven door met een rooster te werken en je te houden aan gemaakte afspraken.

Iedereen is welkom voor een gratis bakje koffie en een praatje

Heb je geen indicatie of wil je (nog) niet werken, maar heb je wel behoefte aan een plek waar je mensen kunt ontmoeten? Dan ben je altijd welkom op onze inloop. Je kunt altijd binnenkomen voor een gratis bakje koffie en een praatje.

Heb je begeleiding nodig om je leven weer op orde te krijgen? 

Bij Reakt bieden we individuele begeleiding aan om je te ondersteunen bij jouw herstel en het bereiken van je doelen. We bieden de praktische hulp die je nodig hebt om je leven (weer) op de rit krijgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden, weinig sociale contacten of je kunt hulp gebruiken bij het invullen van je dag. We begeleiden je één op één, met gesprekken en praktische ondersteuning. 

Doe mee aan onze activiteiten

Je kunt in het kunstatelier van Anders Bekeken creatief aan de slag en jouw kennis en ervaring delen met anderen. Het werk dat in ons atelier wordt gemaakt, exposeren we een aantal keren per jaar. Anders Bekeken is bijvoorbeeld opgenomen in de kunstroute van Gouda. Verder doen we ook altijd mee aan de jaarlijkse atelierroute in april.

Bouwstenen

Bij Reakt werk je aan je toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan op onze locaties om weer een dagritme te krijgen. Of door onder begeleiding de stap naar betaald werk te maken. Ook bieden we individuele begeleiding bij praktische zaken op het gebied van sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we je helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. We hebben ons aanbod vertaald naar 8 bouwstenen waar we samen met jou aan kunnen werken.

 

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: