Nieuws

Componence Asset List

31 mei 2022

Soeda+catering+200+x+200.jpg
Op ons kleine gezellige dagcentrum Soeda in Rotterdam Zuid draait een mooi cateringproject. Elke dag verzorgen onze deelnemers een soep van de dag, een verse maaltijd en belegde broodjes. Daarnaast bakken we ook regelmatig koekjes en taarten.

Zo nu en dan nemen wij ook kleine cateringopdrachten aan voor bijvoorbeeld lunches of vergaderingen. Daar maken bijvoorbeeld teams van andere locaties wel eens gebruik van.

De smaak te pakken
Onlangs kregen wij ook een mooie opdracht van buitenaf, namelijk het verzorgen van 100 broodjes voor een vergadering van de ondernemerswerkgroep van Zuidplein!

Spannend en best een uitdaging voor ons kleine team. Maar wij denken in mogelijkheden, de mouwen werden opgestroopt en we hebben deze klus geklaard! Onze deelnemers hebben ontzettend hun best gedaan en zijn trots op wat zij afleveren. En de ondernemers hebben genoten van een lekkere lunch zo hoorden we terug. Onze deelnemers hebben nu de smaak te pakken!  

Ook zin in een lekker broodje of een baksel?
Dus heb jij binnenkort een vergadering, bijeenkomst of klein evenement in regio Rotterdam Zuid? Wil jij de deelnemers verwennen met een lekker broodje, eigen gemaakte koekjes of taart? Aarzel niet;  bel (06 82 17 44 19) of mail ons om jouw cateringwensen te bespreken.  
Kijk wat wij te bieden hebben.

In overleg met onze deelnemers
Als wij een aanvraag krijgen voor een cateringopdracht, bespreken wij altijd eerst wat de mogelijkheden zijn in overleg met onze deelnemers. Hun ontwikkeling staat namelijk voorop in dit project. Wij streven naar kwaliteit en dat gaat hand in hand met het welzijn van onze deelnemers.

Leermogelijkheden
Met het project catering zonder stigma creëren wij leermogelijkheden, gaan wij uitdagingen aan en zijn wij open en transparant over de ontwikkeling en mogelijkheden van ons project. Wij zijn heel blij met het vertrouwen van onze opdrachtgevers en waarderen de opbouwende feedback enorm!

Team Reakt Soeda