Nieuws

Componence Asset List

04 oktober 2018

wesley.jpg

In Rotterdam werkt Reakt met een strippenkaart om cliënten die in een sociaal isolement zitten of angsten hebben, kennis te laten maken met de wijk. Naast Delfshaven en Centrum, kunnen cliënten nu ook in de wijken Kralingen, Crooswijk en Noord gebruikmaken van de strippenkaart.

Baat bij de strippenkaart

Veel cliënten hebben baat bij de het gebruik van de strippenkaart. Voor Wesley bijvoorbeeld was iets op Marktplaats zetten al een probleem; want de kans bestaat dat je het verkoopt en iemand ook nog in het echt moet gaan zien. Een half jaar geleden startte hij daarom met individuele begeleiding bij Reakt. Samen met begeleider Hans Gorissen pakt hij stap voor stap met dank aan de strippenkaart, heel praktisch, zijn probleem aan. Lees zijn verhaal.

Feestelijke lancering

Benieuwd naar de strippenkaart? U bent van harte welkom bij de feestelijke lancering op dinsdag 16 oktober, van 15.00 – 16.00 uur, Oudedijk 76 in Rotterdam (locatie Reakt). We danken partijen Stichting Dock en Corridor en Museum Rotterdam van harte dat zij ook mee gaan werken om het omgevingsbesef van onze cliënten te vergroten.

Programma lancering strippenkaart:

15.00 uur

Korte terugblik ontwerp en start 'Kijk op de Wijk'

15.10 uur

Samenwerking met de partners

15.15 uur

Lancering Strippenkaart team Centrum

15.20 uur

Ervaringsmoment deelnemer Strippenkaart

15.30 uur

Netwerkmoment ( hapje en drankje)

16.00 uur

Einde met evt. uitloop

Bekijk de video