Nieuws

Componence Asset List

20 december 2020

200x200+reakt+app+.jpg

Nog makkelijker kiezen en meedoen! Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Dit doen we door het bieden van begeleiding op verschillende vlakken, zoals bij het vinden van werk, het vergroten van het sociale netwerk of het leiden van een gezonder leven.

Om alle activiteiten zo makkelijke mogelijk terug te kunnen vinden is de Reakt App in het leven geroepen! In de app vind je alle activiteiten die er (in de buurt) te doen zijn. Daarnaast geeft de app het direct aan als een activiteit een keer een lastminute verandering ondergaat of wordt geannuleerd. Ook dan kun je direct zien wat er nog meer te doen is. Tevens geeft de app een mooi overzicht voor verwijzers, die met één druk op de knop zien welke mogelijkheden er zijn voor het herstel van cliënten.

Download de Reakt App gratis

De Reakt App, die verder geoptimaliseerd is in de afgelopen maanden, is gratis te downloaden via de Apple Store en de Google Play Store. Je kunt in de app zoeken op soort activiteit, op plaats en de activiteiten worden gekoppeld aan de bouwstenen van Reakt. Deze bouwstenen staan voor de verschillende vormen van begeleiding die aangeboden worden om cliënten te helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. Zo helpt Reakt cliënten dagelijks bij het werken aan hun toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Download de app dan snel!