Nieuws

Componence Asset List

22 februari 2018

verhuisd.jpg

​De Jutters, Brijder (inclusief Brijder Jeugd), i-psy, Fivoor en Reakt gaan verhuizen binnen Gouda. De verschillende (zorg)programma's in Gouda hebben besloten dichter en nauwer met elkaar samen te werken, zodat de zorg en begeleiding zo optimaal mogelijk ingezet kan worden vanuit een gezamenlijk pand.

De nieuwe locaties:

  • De Jutters is nu gehuisvest op de Noothoven van Goorstraat 2. De afdelingen De Banjaard en Het Palmhuis verhuizen naar de Spoorstraat 2 in Gouda. Het Jutters team Midden-Holland blijft voorlopig op de Noothoven van Goorstraat gehuisvest.
  • Reakt is nu gehuisvest op de Hoge Gouwe en zal samen met de specialistenteams van Brijder, i-psy en Fivoor huisvesten op de Boelekade 1 in Gouda.  

De nieuwe adressen zijn naast elkaar gelegen en staan met elkaar in verbinding. Wel beschikken zij over een eigen ingang. 

Vanaf 26 februari zijn onze nieuwe adressen:

Parnassia Groep Gouda

i-psy, Brijder, Fivoor en Reakt

Boelekade 1

2806 AS Gouda

088 – 358 34 50

 

Parnassia Groep

De Banjaard en Het Palmhuis (De Jutters)

Spoorstraat 2

2806 BZ Gouda

088 - 358 8 210 (De Banjaard) 

088 - 358 8 220 (Het Palmhuis)

Op vrijdag 23 februari zijn wij vanwege de verhuizing niet bereikbaar. We doen ons uiterste best de verhuizing zo te organiseren, dat onze patiënten er zo min mogelijk overlast van ondervinden.