Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

blijdorp+849+424.jpg
16 juni 2023

Vrienden van Parnassia Groep maken onvergetelijke dag in Blijdorp mogelijk voor deelnemers Reakt

Afgelopen week zijn deelnemers van Reakt Rietdijk, Vredehof en Soeda met veel enthousiasme naar Diergaarde Blijdorp geweest, dankzij de gulle steun van de Vrienden van Parnassia. Blijdorp, uitgeroepen tot de mooiste dierentuin van de Benelux, bood een onvergetelijke ervaring waarbij de deelnemers zich konden onderdompelen in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld.

Namens deelnemers en begeleiders van Reakt willen we graag onze oprechte dankbaarheid uiten aan de Vrienden van Parnassia voor het mogelijk maken van deze heerlijke dag. Voor velen van hen was het een bijzondere gelegenheid om samen te genieten van de prachtige dieren, van olifanten tot leeuwen, en van de fascinerende onderwaterwereld met pijlstaartroggen en haaien. Het heeft hen de gelegenheid geboden om even los te komen van hun dagelijkse uitdagingen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Vrienden van Parnassia Groep

De Vrienden van Parnassia Groep is een zelfstandige stichting die zich inzet om extra middelen te genereren voor mensen die in zorg zijn bij Parnassia Groep. De stichting heeft als doel om Parnassia Groep te ondersteunen in haar missie om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van cliënten en om de maatschappelijke integratie van de geestelijke gezondheidszorg te bevorderen.