Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

fiets+849+424.jpg
13 juni 2023

Ontvangst Fiets Kijk op de Wijk: Uniek exemplaar van FietsenAtelier in Poortugaal

Dinsdag mochten we de unieke "Kijk op de Wijk" fiets in ontvangst nemen van het FietsenAtelier in Poortugaal.

Dit bijzondere tweelingmodel met twee kinderzitjes op de bagagedrager is een echt pronkstuk. Je ziet ze niet vaak op straat!

Het idee voor deze fiets ontstond in samenwerking met het WijkActiviteitenCentrum (WAC). Met veel trots hebben veertien deelnemers van het FietsenAtelier, samen met de Printshop en houtafdeling, aan dit project gewerkt. Van het schuren tot het spuiten en de assemblage, het was een teaminspanning waar we trots op zijn!

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat. De fiets is nu te bewonderen op Pieter de Hoochweg 14, maar binnenkort zal hij de wijken intrekken en de buurt verkennen.

Kijk op de Wijk

Met de Kijk op de Wijk strippenkaart van Reakt leren clienten activiteiten en organisaties in hun eigen woonwijk kennen. Op deze manier werken we aan het vergroten van hun sociale netwerk. Ook ontstaan er vaak nieuwe ideeën en kansen op het gebied van dagbesteding of werk. Ga voor meer informatie over Kijk op de Wijk of voor de strippenkaarten naar onze website.