Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

2023-12-07_11-05-54.jpg
07 december 2023

Kunstwerken van drie cliënten komen op een sok

De winnaars van Kunst op een Sok zijn bekend. Dit is de ontwerpwedstrijd van Anders Bekeken in samenwerking met het bedrijf Kunstsokken. Niet minder dan drie kunstwerken van cliënten zijn uitgekozen. Momenteel werkt Kunstsokken hard aan het creëren van drie verschillende sokken gebaseerd op deze winnende ontwerpen.

De sokken zullen straks bij Reakt en bij Kunstsokken te koop zijn, waarvan een deel van de opbrengst gedoneerd zal worden aan een kunstproject binnen Reakt, om creatieve activiteiten ook voor andere cliënten dan de deelnemers van de Anders Bekeken ateliers mogelijk te maken.

50 inzendingen

Kunstsokken is in samenwerking met Anders Bekeken (kunst- dagbesteding van Reakt) dit project aangegaan en alle cliënten binnen Reakt konden hieraan meedoen. Uiteindelijk zijn er meer dan 50 kunstwerken ingezonden van verschillende locaties binnen Reakt en zelfs ook van een paar andere afdelingen van Parnassia Groep! Het Delftse bedrijf Kunstsokken maakt sokken van allerlei bekende kunstwerken en werkt samen met verschillende musea in België en Nederland... en nu dus ook met ons! Een mooie samenwerking om zo ook de kunst die binnen de zorg ontstaat een keer onder de aandacht te brengen.