Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

bistro+849+424.jpg
13 oktober 2023

Geslaagde Bistro-avonden bij Reakt Poortugaal tijdens Week tegen Eenzaamheid

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid opende Reakt Poortugaal, ook wel bekend als het W.A.C (Werk en Activiteiten Centrum), twee avonden lang haar deuren en transformeerde de kantine tot een gezellige bistro voor 30 gasten per avond.

Het doel was om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar mensen samen konden komen en genieten van goed eten en elkaars gezelschap.

Smakelijk hoofdgerecht en verrukkelijk dessert

De gasten werden verwend met een smakelijk hoofdgerecht, bestaande uit een broodje hamburger, knapperige friet en een frisse salade. Als kers op de taart konden ze zich tegoed doen aan een verrukkelijk dessert, namelijk roomijs met een royale toef slagroom en een drizzle van chocoladesaus. Na het diner werd de avond op een gezellige noot afgesloten met een kopje koffie en luxe koekjes.

Deze bijzondere avonden waren mogelijk dankzij de toewijding van de collega’s van het W.A.C. Ze stonden twee avonden lang als gastheer/vrouw in de bistro, waar ze de gasten hartelijk ontvingen, of werkten als kok in de keuken om de heerlijke maaltijden te bereiden.

Reacties van de gasten

De reacties van de gasten waren bijzonder positief, en er heerste een sfeer van warmte en samenzijn. Het geluk en de blijdschap waren duidelijk zichtbaar op de gezichten van de vertrekkende gasten.

"We kijken terug op twee zeer geslaagde avonden", zei een enthousiaste collega van Reakt Poortugaal. "Dit evenement heeft laten zien hoe belangrijk het is om verbinding te maken en eenzaamheid te bestrijden. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om dit te kunnen doen."

De bistro-avonden bij Reakt Poortugaal tijdens de Week tegen Eenzaamheid waren een groot succes en dienen als een inspirerend voorbeeld van hoe gemeenschappen samen kunnen komen om een verschil te maken in het leven van anderen.