Reakt paginakop algemeen

Componence Asset List

Durf+jij+met+mij+Kerst+849+x+424.jpg
19 december 2023

Durf jij met mij groot succes!

De ontmoetingssite 'Durf jij met mij', bedoeld voor mensen met psychiatrische of psychosociale problemen, heeft een feestelijke mijlpaal bereikt en telt nu 6000 leden.

'Durf jij met mij' heeft al veel prachtige liefdes- en vriendschapsmatches tot stand gebracht. Het doel van de site is om mensen op een veilige manier met elkaar in contact te brengen, zodat ze zelfstandig hun sociale netwerk kunnen uitbreiden en eenzaamheid kunnen verminderen.

Meer dan een ontmoetingsplaats

Ondersteund door Parnassia Groep en 45 andere zorgpartners, biedt 'Durf jij met mij' een vernieuwende en laagdrempelige benadering. Het is niet alleen een ontmoetingsplaats; het is een podium voor vriendschap, liefde en sociaal contact voor volwassenen in zorg. Met een frisse vormgeving en diverse functies, zoals het aanmaken van profielen, het zoeken naar vrienden of een date, het organiseren en bijwonen van evenementen, en communiceren via berichten of chat, maakt 'Durf jij met mij' het mogelijk om sociale netwerken uit te breiden.

Samen zijn is zoveel fijner

Deze periode staat voor veel mensen in het teken van gezelligheid en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Onze doelgroep heeft echter ook vaak te maken met eenzaamheid. Daarom willen we meer bewustzijn creëren rond dit belangrijke thema tijdens de feestdagen.