Reakt paginakop algemeen

Kaarsenmakerij de Lichtbron

Kaarsenmakerij de Lichtbron

Op de locatie aan de Platinaweg in Den Haag vind je een ambachtelijke kaarsenmakerij. Je kunt hier onder begeleiding kaarsen maken in allerlei vormen en maten.

Bij de kaarsenmakerij leer je zelf kaarsen maken. In een rustige omgeving, zonder veel prikkels en met de juiste begeleiding. Je dompelt de kaars, laat hem afkoelen en uitharden en dit proces herhaal je steeds; deelnemers beschrijven het maken van kaarsen vaak als een vorm van meditatie.

Je maakt hier tuin -en fakkelkaarsen, sprookjeskaarsen en kaarsen voor bijvoorbeeld kerst of Valentijnsdag.  

Geïnteresseerd in het afnemen van kaarsen?

De kaarsen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Daardoor branden ze langer en roeten minder. De kaarsenmakerij levert producten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook als jeop zoek bent naar themakaarsen met bijvoorbeeld foto’s, (bedrijfs-)logo’s of teksten, dan bent u bij Kaarsenmakerij de Lichtbron aan het juiste adres. Als cadeau kunnen de kaarsen feestelijk verpakt worden.

De kaarsen worden onder vakkundige begeleiding gemaakt door mensen met een psychische en/of emotionele beperking.

Contact

De Kaarsenmakerij is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 15.30 uur.
Telefoon: 088-3577840.

Contact voor bedrijven
Bedrijven en instellingen kunnen contact opnemen met:
Leoni Hulsker, accountmanager
Telefoon:. 06-41 88 74 10
Mail: l.hulsker@reaktgroep.nl

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Reakt via: