algemeen paginakop bij locatie

Vredehof Rotterdam

Over ons

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijg je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.

Bij ons kun je terecht voor een kopje koffie en een luisterend oor en er zijn verschillende activiteiten waaraan je mee kunt doen. Door hier bij aan te sluiten bouw je een sociaal netwerk op.


Warme maaltijd

Onze keuken bereidt elke dag een verse, gezonde en smakelijke maaltijd. Voor maar 3,50 euro kun je al aanschuiven en de dag, in gezelschap, afsluiten met lekker eten. Je kunt je van maandag tot en met vrijdag aanmelden om die dag mee te eten. De maaltijd wordt geserveerd om 16.45 uur. Heb je allergieen of bepaalde dieetvoorschriften? Geef dit dan door. Wij houden hier rekening mee. Voor de warme maaltijd heb je geen notificatie nodig, iedereen is bij ons welkom!

Toegankelijkheid

Niet goed ter been? Geen zorgen! Door onze lift zijn wij voor iedereen bereikbaar. Bevalt het goed? Dan kun je je inschrijven en gebruik blijven maken van onze locatie en aanbod. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons gezellige dagcentrum!

Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Vredehof Rotterdam

Adres

Oudedijk 76
3062 AG Rotterdam
088 357 75 95

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 - 15:30 uur