Werk en activiteitencentrum Nesserdijk Rotterdam

Over ons

Bij REAKT Nesserdijk is er voor ieder wat wils. Op deze locatie ben je omringt door groen, het monumentale boerenerf ligt namelijk midden in natuurgebied de Eschpolder. Onze begeleiders zetten zich in voor een gezellige en ongedwongen werksfeer.


Wat is hier te doen?

Je kan bij ons aan de slag in de houtwerkplaats en fietsenwerkplaats. Er is een moestuin, en veel van het groenonderhoud op het terrein doen we zelf. Daarnaast is het mogelijk om in de keuken te helpen met het bereiden van de dagelijkse warme maaltijd. We bieden verschillende lichte productiewerkzaamheden aan, van het vouwen van kaartjes tot in elkaar zetten van fietsonderdelen.

Warme maaltijd

In onze keuken wordt iedere dag vers gekookt. Deze maaltijden zijn voor € 1,50 te bestellen. Deelnemers die een hele dag bij ons activeren krijgen kosteloos een warme maaltijd.

Buitenprojecten

Heb je behoefte om ervaring op te doen bij bedrijven buiten de locatie, maar is de stap naar vrijwilligerswerk nog te groot? Dan is het mogelijk om onder begeleiding mee te werken in kringloopwinkel Opnieuw & Co, buitenproject Stadion Feyenoord, of in het groenbeheer van de Kralingse Golfbaan of het terrein in Poortugaal.

Werk en activiteitencentrum Nesserdijk Rotterdam

Adres

Nesserdijk 256
3063 NE Rotterdam
088 - 358 09 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur