algemeen paginakop bij locatie

Ons tweede nest Den Haag

Over ons

Wat doe je met je huisdier als je voor kortere of langere tijd opgenomen wordt in een ggz-instelling en je dus niet voor je huisdier kunt zorgen? Dan kun je aankloppen bij dierenpension 'Ons tweede nest' in Den Haag. Dit dierenpension maakt onderdeel uit van Reakt.


Ons tweede nest

'Ons tweede nest' is 365 dagen per jaar, 7 dagen per week geopend. Het pension richt zich uitsluitend op opvang van honden en katten. Gemiddeld verblijven er 12 honden en een wisselend aantal katten in het pension. Cliënten kunnen tijdens de opname hun huisdier bezoeken.
Dieren die naar het pension gaan, moeten drie weken voor opname gevaccineerd zijn, dat lukt niet altijd. Als dat niet lukt, gaan de dieren in quarantaine. De verzorging van de dieren wordt gedaan door deelnemers van leerwerktrajecten. Zij wandelen met de dieren, houden de hokken schoon enz.
​​​​​​​Lees ook het artikel over 'Ons tweede nest' in de nieuwsbrief van de cliëntenraad van Reakt.

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijgt je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.

Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je cliënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Ons tweede nest Den Haag

Adres

Papajastraat 4
2552 DR Den Haag
088 357 73 50

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 16:00 uur
Woensdag: 08:30 - 16:00 uur
Donderdag: 08:30 - 16:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 16:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: 08:30 - 16:00 uur

Alle dagen middagpauze: 12:00 - 13:00 uur

Wat bieden we hier