Reakt Atelier Anders Bekeken Purmerend

Atelier Anders Bekeken Purmerend

Over ons

Anders Bekeken werkt in Purmerend onder de naam KunstWerkt!. We bieden creatieve activiteiten voor beginners en gevorderden. KunstWerkt! biedt veiligheid waar nodig, en uitdaging waar mogelijk. Het is een samenwerking tussen Reakt en Cultuurhuis Wherelant.


Wat is hier te doen?

Op vier verschillende niveaus kunnen deelnemers lessen en activiteiten volgen:

1. Het basisatelier binnen Reakt zelf, op onze eigen locatie. De activiteitenbegeleider van Reakt geeft les in diverse creatieve technieken en begeleidt creatieve activiteiten in ons eigen atelier.

2. De Inloopateliers: deelnemers krijgen les op Wherelant van kunstdocenten van Wherelant. Daarnaast wordt de groep begeleid door onze eigen activiteitenbegeleider, zodat er ook aandacht is voor eventuele psychische klachten of problemen. De Inloopateliers bieden een heel breed aanbod: etsen, keramiek, glas in lood, theater, schilderen, beeldhouwen.

3. Voor gevorderden is er het Coachingsatelier. Dit is een tweejarig kunsteducatief leer- werkproject voor mensen die óf zelfstandig door willen met beeldende kunst, óf willen re-integreren naar arbeid of vrijwilligerswerk. In deze twee jaar werkt iedere deelnemer aan een eigen kunstproject.

4. Kunst Zonder Label is een deelnemersinitiatief voortgekomen uit KunstWerkt! en organiseert, onafhankelijk van reguliere organisaties, ondersteuning voor mensen die zich creatief en kunstzinnig willen ontwikkelen. Deze groep werkt zelfstandig en staat los van Reakt.

Neem voor meer informatie contact op met onze collega’s op de locatie.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Atelier Anders Bekeken Purmerend

Adres

Nijverheidsweg 14
1442 MP Purmerend
088 357 78 80

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 16:30 uur
Dinsdag: 8:30 - 16:30 uur
Woensdag: 8:30 - 16:30 uur
Donderdag: 8:30 - 16:30 uur
Vrijdag: 8:30 - 16:30 uur

Wat bieden we hier