Reakt paginakop algemeen

Sport en beweging

Sport en beweging

Meer energie en zelfvertrouwen: een gezondere levensstijl kan veel voor je doen. Zeker als je te maken hebt met psychische problemen of verslaving. Aandacht voor je lichaam is net zo belangrijk als aandacht voor je geest.

Daarom biedt Reakt begeleiding bij het bewegen en geven we cursussen in voeding en leefstijl. Van tevoren bespreken we je doelen. Je zult zien dat bewegen bij Reakt je helpt bij het opbouwen van sociale contacten, samenwerken en bijvoorbeeld het omgaan met tegenslag.

Of kom sporten! Wij bieden sportactivitetien aan in Den Haag, Castricum, Purmerend, Rijnmond, Gouda. Meer weten? Kom langs of stuur een mail naar domeinsport@reakt.nl.

Een aantal jaar geleden durfde ik de deur nauwelijks uit, nu kom ik tijd te kort

Er is voor elk wat wils: je kunt bewegen in teamverband, wandelen in een groep in de natuur of individueel fitnessen. Ook voor iemand die nooit gesport heeft, bieden we een geschikt traject. Met een coach die je kent, helpt en die je aanmoedigt. We geven advies over de juiste intensiteit van bewegen, voeding en rust die je nodig hebt. We kunnen je begeleiden naar een sportvereniging of sportschool in jouw buurt; zo bouw je ook sociale contacten op. Onze coaches zijn aanwezig op verschillende Reakt locaties, sportverenigingen of fitnesscentra. 

Woon je in Den Haag? Geef je dan op voor Life Goals!

Je fitter voelen, je hoofd leeg maken en nieuwe mensen leren kennen: sporten kan je veel opleveren! Kom jij dit jaar in beweging met Life Goals? Je kunt je inschrijven voor boksen (Marris gym), hardlopen (AV Sparta), tennis (Ons/Eibernest), padel (DunaMar) en fitness (Sportcity). Life Goals Den Haag is een sportief traject van Reakt, in samenwerking met de gemeente Den Haag en verschillende Haagse sportverenigingen. Samen dagen we jou uit om uit je luie stoel te komen!