Reakt paginakop algemeen

Zo helpt Reakt jou

Zo helpt Reakt jou

Reakt biedt begeleiding op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld bij het vinden van werk, het vergroten van je sociale netwerk of het leiden van een gezonder leven. 

Wij geloven dat iedereen stappen kan zetten. We helpen iemand vooruit door samen te kijken waar talenten en mogelijkheden liggen. Soms gaat het om grote stappen terug de maatschappij in, bijvoorbeeld door weer aan het werk te gaan. Maar het kunnen ook kleinere stappen zijn binnen een beschermde omgeving, bijvoorbeeld in een kas, fietsenwerkplaats of atelier.

Zo helpt Reakt jou

We zijn hier om je te helpen

Als onderdeel van Parnassia Groep hebben we veel ervaring in het ondersteunen van mensen met psychische problemen en verslavingsproblemen. Bij Reakt willen we dat jij je goed voelt en weer grip krijgt op je leven. We bieden verschillende activiteiten, trainingen en begeleiding om je te helpen. Ons team van begeleiders staat voor je klaar om je nieuwe vaardigheden te leren, je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen met werk en opleiding.

We werken ook samen met andere organisaties om ervoor te zorgen dat je de beste zorg krijgt. We willen dat je je ondersteund voelt en dat je een positieve verandering kunt maken in je leven. Of je nu iemand nodig hebt om mee te praten, hulp wilt bij het leren van nieuwe dingen of gewoon wat begeleiding nodig hebt, Reakt is er voor jou. Je kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen bij een van onze locaties.

Positieve gezondheid

Reakt gelooft in positieve gezondheid. Samen met jou bekijken we waar je energie van krijgt. We gaan uit van talenten en mogelijkheden. We geloven dat er veel meer mogelijk is als je goed in je vel zit, je leven als zinvol ziet en steun van anderen krijgt. We ondersteunen je om hier zoveel mogelijk eigen regie in te voeren.