Reakt biedt een breed aanbod voor cliënten. U kunt daarom op diverse afdelingen in verschillende functies  aan de slag. Reakt is onderdeel van Parnassia Groep. Als medewerker kunt u rekenen op een plaats waar u tot uw recht komt. Onze medewerkers zijn immers ons kapitaal. En daarom ondersteunen we hun ontplooiing en investeren we in hun ontwikkeling.

Stageplaatsen

Studenten bieden wij stageplaatsen. We hebben voor diverse opleidingen én op verschillende niveaus stageplekken. Staat jouw opleiding er niet bij? Meld je dan toch aan, wij verzorgen ook stages op maat.

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij Reakt of elders bij Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Vrijwilligers

U kunt ook als vrijwilliger aan de slag bij Reakt of bij andere zorgbedrijven van Parnassia Groep. Bekijk alle vacatures.

Inspirerend werkgeverschap

Reakt streeft naar integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. In overleg met het management kan het zorgbedrijf opleidingsmogelijkheden, flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkhedenbieden bieden.